Lcom оплата

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Без комісії

ТОВ "Київські мережі" — локальний інтернет-провайдер, представлений на території Києва та його прилеглих районів. Компанія працює під брендом “Lcom” та надає послуги доступу до інтернету та цифрового телебачення. Користувачі провайдера можуть підключити один із тарифів:

  • "Стандартний";
  • "Оптимальний";
  • "Максимальний";
  • "VIP".

Підключення здійснюється за технологією UTP/GPON, що дозволяє отримати швидкість до 1000 Мбіт/сек.

Скористайтеся сервісом Портмоне, щоб оплатити інтернет Lcom онлайн. Для цього достатньо мати пристрій з доступом до інтернету (смартфон або ПК), а також банківську картку.

Поповнити Lcom онлайн на Portmone

Щоб заплатити за інтернет Lcom через Portmone, необхідно виконати низку дій:

  1. Увійдіть на сайт або мобільний додаток Портмоне.
  2. Перейдіть у розділ “Інтернет” та виберіть область.
  3. Знайдіть компанію “Lcom (ТОВ “Київські мережі”)” у списку провайдерів, що відкрився, або скористайтеся вікном пошуку.
  4. Введіть номер особового рахунку та натисніть кнопку “Оплатити”.
  5. Вкажіть дані своєї картки, email та підтвердіть оплату.

Платіж буде оброблено протягом 2-3 хвилин і на вказаний емейл буде надіслано електронну квитанцію. Якщо платіж здійснювався після входу в особистий кабінет Portmone, квитанцію будь-якої миті можна знайти в архіві платежів.

Оплата онлайн здійснюється без комісії. При цьому, якщо ви хочете не сплачувати комісію при оплаті комуналки, послуг охорони, ТБ та телефонії, необхідно зареєструватися або увійти до персонального кабінету, після чого активувати тариф “Місяць”. Крім того, зареєстровані користувачі можуть створювати шаблони, що дозволить проводити майбутні оплати в пару кліків.

Як дізнатися, чи пройшла оплата інтернету Lcom (ТОВ "Київські мережі")

Зазвичай, гроші зараховуються на баланс провайдера протягом 2-3 хв. після того, як було оброблено платіж, але в поодиноких ситуаціях на це може піти до 3 робочих днів. Якщо ви робили оплату після того, як було відключено доступ в інтернет, він повинен бути відновлений автоматично, як тільки кошти надійдуть на баланс оператора послуги.

Перевірити факт зарахування коштів можна:

  • через персональний кабінет на сайті lcom.net.ua;
  • звернувшись до служби підтримки абонентів за телефоном (044) 364 80 60 (за потреби, можете надати представнику провайдера квитанцію, яка автоматично надсилалася на ваш email після оплати).

Якщо ви постійно забуваєте заплатити за інтернет, то система Портмоне дозволяє створити нагадування або налаштувати автоматичну оплату рахунку в чітко вказану дату. Після цього ви точно не пропустите оплату.

Що ще можна сплатити через Portmone.com.ua

Окрім оплати послуг провайдерів, сервіс дозволяє:

Використовуючи Portmone, ви гарантовано отримаєте швидке проведення платежів, низьку комісію та надійний захист ваших платіжних та особистих даних. Якщо ви ще не здійснювали платежі через наш сервіс — саме час зробити це і назавжди забути про пошук платіжних терміналів та черги.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна