Погашення кредиту в ОТП Банку

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 1%, не менше 10 грн.

Погасити кредит ОТП Банк карткою будь-якого банку України можна за допомогою Портмоне. Для цього достатньо заповнити просту форму на даній сторінці та скористатись карткою Mastercard, Visa чи НПС ПРОСТІР з позитивним балансом грошей на рахунку. Погашення кредиту здійснюється за номером договору та особистим даним клієнта.

Як погасити кредит в OTP банку онлайн?

Для цього позичальнику потрібно:

  • Ввести номер кредитного договору;
  • Вказати особисті дані (ПІБ, ІПН, серію та номер паспорту);
  • Ввести суму до сплати.

Після введення цих даних потрібно вказати параметри картки за допомогою якої ви можете погасити кредит онлайн. Це може бути картка будь-якої фінансової установи, а не тільки OTP банку. Під реквізитами картки ми маємо на увазі код CVV, термін дії та її номер з 16 цифр на лицьовій стороні.

Зазначимо, що з боку банку, який емітував картку не повинно бути обмежень на здійснення платежів через інтернет. Перевірити чи змінити ліміти можна, звернувшись до підтримки банку.

Зверніть увагу: сервіс portmone.com не володіє інформацією стосовно вашого кредитного продукту. Якщо ви бажаєте дізнатись залишок по кредиту або перевірити кредит на наявність заборгованості, рекомендуємо звернутись до інформаційної підтримки або відвідати ОТП Банк. Погасити кредит за допомогою Портмоне ви можете в форматі 24/7 з будь-якого сучасного пристрою з під’єднанням до інтернету.

Погашайте кредити з мінімальною комісією

Погашення споживчих кредитів з Портмоне – це:

  • Мінімальна комісія 1%;
  • Можливість погашати фінансові зобов’язання картками різних банків;
  • Все в режимі онлайн (відсутність черг, ніяких відділень та платіжних терміналів);
  • Гарантована безпека даних вашої платіжної картки.

В межах одного сервісу ви можете погасити кредит в різних банках, що суттєво економить ваш час.

Але оплатити кредит в OTP Банку – лише одна з можливостей Портмоне. З нами ви можете переказати кошти з картки на картку, поповнити мобільний, оплатити комунальні послуги та інтернет без комісії. А за допомогою послуги оплати за реквізитами ви можете сплатити рахунок будь-якої компанії. Реєструйтесь в системі зараз та використовуйте всі можливості сервісу.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна