Погашення кредиту СЕНС БАНК

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 1%, не менше 10 грн.

Погасити кредит Альфа Банк карткою Visa, Mastercard та НПС ПРОСТІР в онлайн режимі можна за допомогою Портмоне. Для цього достатньо мати позитивний баланс грошей на рахунку та декілька хвилин вільного часу.

Як погасити кредит в Альфа Банку карткою?

Для цього достатньо вказати наступну інформацію:

  • Номер розрахункового рахунку;
  • Номер та дату договору;
  • ПІБ та ІПН позичальника;
  • Суму до сплати.

Після цього знадобиться ввести реквізити платіжної картки, а саме код CVV, 16-ти знаковий номер та термін дії картки. Також потрібно відзначити, що з боку банку-емітента не повинно бути лімітів на здійснення транзакцій через інтернет. При наявності подібних обмежень оплатити кредит в Альфа Банку онлайн не вийде. Щоб змінити ліміти рекомендуємо звернутись до підтримки фінансової установи.

В процесі погашення кредиту важливо пам’ятати, що portmone.com не володіє інформацією про кредитний продукт позичальника. Тобто, тут ви не зможете дізнатись залишок по кредиту та не зможете перевірити кредит на наявність прострочень. Для цього потрібно звернутись до Альфа Банку.

Вигідне погашення кредитів

Оплатити кредит в Альфа Банку за номером договору через Портмоне – це швидко, безпечно та вигідно. Окрім мінімальної комісії в 1% погашення фінансових зобов’язань тут – це:

  • Відсутність черг та паперових квитанцій;
  • Можливість погасити споживчий кредит кредитною карткою будь-якого банку України;
  • Доступ до сплати в форматі 24/7;
  • Можливість зберігати всі квитанції в електронному виді в особистому кабінеті;
  • Гарантована безпека ваших платіжних даних.

Крім того, окрім погашення кредитів на Портмоне можна сплатити комунальні послуги, переказати кошти з картки на картку, поповнити мобільний та сплатити будь-який рахунок за реквізитами. Відтепер не потрібно відвідувати відділення різних банків та шукати платіжні термінали, щоб оплатити всі свої рахунки. Достатньо зареєструватись в системі Портмоне та раз на місяць входити до особистого кабінету для сплати тих чи інших рахунків.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна