Погашення кредиту в Ідея Банку

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 1%, не менше 10 грн.

Погасити кредит в Ідея Банку в декілька кліків можна за допомогою Портмоне. Для цього вам не потрібно відправлятись в відділення банку та заповнювати складні паперові квитанції. Все відбувається в режимі онлайн та не віднімає багато часу. Головна перевага погашення кредиту через інтернет – низька комісія розміром в 1%.

Як оплатити кредит в Ідея Банку карткою?

Щоб погасити споживчий кредит в Ідея Банку через portmone.com достатньо скористатись карткою Visa, Mastercard чи НПС ПРОСТІР будь-якого банку України. Процес погашення відбувається в декілька етапів:

  1. Введення даних позичальника та інформації про кредит (ПІБ та ІПН позичальника, дата та номер договору).
  2. Введення даних банківської картки для підтвердження платежу (CVV код, термін дії та номер картки).

Успішне погашення можливе при наявності власних чи кредитних коштів на картці. В іншому випадку система відобразить відповідну помилку. Крім того, оплатити кредит в Ідея Банку вам можуть завадити обмеження на здійснення операцій через інтернет з боку емітента вашої картки. Вивчити діючі ліміти та змінити їх можна, звернувшись до підтримки фінансової установи.

Варто зазначити, що за допомогою Портмоне неможливо дізнатись залишок по кредиту чи перевірити кредит на наявність прострочень. Цю інформацію може надати виключно банк, з яким у вас укладений кредитний договір.

Швидке погашення кредитів в Idea Bank

Погашення кредитів за номером договору через Портмоне – це можливість зекономити час та гроші за рахунок відсутності черг та низької комісії. Сервіс доступний цілодобово, тому вам не потрібно підлаштовуватись під робочий час вашого банку. Серед інших переваг варто зазначити:

  • Можливість оплатити кредит кредитною карткою іншого банку;
  • Можливість погасити зобов’язання в різних установах в одному місці;
  • Можливість погасити кредит знаходячись за кордоном за допомогою будь-якого пристрою з доступом до інтернету.

Окрім погашення кредитів, тут можна переказати кошти з картки на картку, поповнити мобільний, оплатити послуги будь-якої комунальної компанії, інтернет чи ТБ-провайдера. Багато сервісів доступно без комісії. Більше про це можна дізнатись в розділі «Тарифи».

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна