Люкс Лайт (LuxLite) оплата інтернету

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 2%, не менше 2 грн.

Потрібно зробити оплату Люкслайт, але немає ні часу, ні бажання шукати платіжний термінал чи стояти у черзі до каси банку? За допомогою сервісу Portmone.com здійснити оплату можна онлайн не виходячи з дому. Для цього знадобиться лише кілька хвилин вільного часу, комп'ютер чи смартфон, а також банківська картка з позитивним залишком коштів на балансі.

Люкс Лайт (LuxLite) — інтернет-провайдер Києва та Київської області

Люкс Лайт — перевірений часом інтернет-провайдер, що надає швидкісний доступ (до 1000 Мб/сек) до Інтернету. На сьогоднішній день компанія покриває такі міста, села та райони Київської області як: Київ, Вишневе, Далекий Яр, Хотів, Новосілки, Чабани, Крюківщину, Петропавлівську та Софіївську Борщагівку. Послуги провайдера можуть підключити як приватні користувачі, так і представники малого та середнього бізнесу, яким пропонується широкий вибір тарифів та додаткових послуг.

LuxLite регулярно проводить різноманітні акції, що дозволяють заощаджувати на послугах провайдера. Так зараз діє акція "3+1" та "10+2", що дозволяє отримати 1 або 2 місяці в подарунок, при оплаті послуг на 3 або 10 місяців відповідно.

Як поповнити Люкслайт онлайн на Portmone

Щоб поповнити інтернет Люкс Лайт через Портмоне, необхідно виконати кілька простих дій:

  • Зайти до “Каталогу послуг”, звідки перейти до підрозділу “Інтернет”.
  • Вказати своє місто та у запропонованому списку знайти провайдера “Люкс Лайт”, або скористатися вбудованим пошуком.
  • Ввести номер особового рахунку, свою адресу, ПІБ платника та суму до оплати.
  • Заповнити реквізити платіжної картки, з якої будуть списані кошти, та вказати свій email. Зареєстровані користувачі можуть просто обрати раніше збережену картку.
  • Натиснути "Сплатити" після чого підтвердити списання коштів.

При оплаті послуг провайдера стягується комісія 2% від суми платежу (мінімум 2 грн). Користувачі, зареєстровані в системі, можуть активувати тариф “Місяць”, після чого можна буде оплачувати комуналку, послуги інтернет-провайдерів, телефонію та охорону без комісії. Більше того, авторизовані користувачі мають можливість налаштування автоматичних оплат і створення шаблонів платежів, що дозволить проводити наступні оплати в пару кліків.

Як перевірити баланс Люкс Лайт

Якщо після оплати Luxlite вам необхідно перевірити факт зарахування коштів на баланс провайдера, можна скористатися одним із способів:

  • через персональний кабінет на сайті провайдера;
  • звернувшись до служби підтримки LuxLite за телефоном (044) 502-29-77 (додаткові телефони можна знайти на сайті провайдера у розділі "Контакти").

Якщо кошти не надійшли, співробітник компанії може попросити надати квитанцію про оплату, яку можна знайти в електронному листі від Portmone.com, що надсилається одразу після оплати. Зареєстровані користувачі сервісу також можуть завантажити її у будь-який зручний момент через особистий кабінет Портмоне.

Які ще послуги зручно та швидко сплатити через Portmone

Користувачі Портмоне можуть не тільки оплатити Люкс Лайт, але й інші послуги та сервіси, наприклад:

  • поповнити мобільний;
  • сплатити комунальні послуги;
  • заплатити за кредитом чи договором страхування;
  • сплатити податки та штрафи ПДР;
  • купити залізничні, авіа або квитки на автобус;
  • заплатити за телефонію та багато іншого.

Використовуючи наш сервіс, ви зможете переконатися, що онлайн-платежі дійсно можуть бути швидкими, безпечними та зручними.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна