Теплопостачсервіс - оплата онлайн

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Без комісії

Також сплачують послуги

ТОВ “Теплопостачсервіс” — приватне підприємство, що надає послуги з постачання гарячої води та теплової енергії у місті Київ. Компанія обслуговує не тільки фізичних осіб, а й бюджетні та приватні організації, пропонуючи їм вигідні тарифи та високий рівень сервісу.
Якщо ви шукаєте, де можна здійснити оплату ТОВ “Теплопостачсервіс” карткою, тоді онлайн-сервіс Portmone саме те, що вам потрібно. Користуватись сервісом можуть як зареєстровані, так і незареєстровані користувачі, що мають смартфон або комп’ютер з доступом в інтернет, а також банківську картку з позитивним балансом коштів на рахунку.

Оплатити ТОВ “Теплопостачсервіс” без комісії на Рortmone

Щоб оплатити Теплопостачсервіс через інтернет, використовуючи сервіс Портмоне, необхідно:

  1. Перейти на сайт portmone.com.ua або скористатись мобільним додатком.
  2. Вибрати розділ “Комунальні послуги”, вказати регіон “Київ” та вибрати тип послуги “Опалення”.
  3. У списку запропонованих компаній знайти та вибрати ТОВ “Теплопостачсервіс”.
  4. Вписати свій особовий рахунок та натиснути “Оплатити”.
  5. Ввести дані картки, з якої будуть списані кошти, email та суму. Провести оплату.

Транзакція буде опрацьована протягом декількох хвилин, після чого абонент отримає на свій email електронний лист з квитанцією, яку, в разі необхідності, можна використовувати як документ, що підтверджує факт проведення оплати.
Зареєстровані користувачі, що здійснювали оплату після авторизації в особистому кабінеті Portmone, можуть зберегти платіж як шаблон, який дозволить здійснювати наступні оплати, витрачаючи ще менше часу.
Звертаємо увагу, що сервіс Portmone не стягує комісію при оплаті послуг ТОВ “Теплопостачсервіс”. Якщо ви також хочете платити без комісії за комунальні послуги, охорону, домашню телефонію, а також доступ в інтернет і телебачення, тоді вам необхідно зареєструватися та активувати пакет “Місяць” в налаштуваннях свого персонального кабінету.

Додаткові можливості онлайн-сервісу Портмоне

Portmone — зручний та безпечний сервіс, що дозволяє оплатити Київгаз, поповнити Ланет, сплатити за послуги комунального підприємства “Житло-сервіс”, а також здійснювати оплату YASNO КиївЕнерго та ще тисячі інших підприємств та сервісів. А якщо ви витратите пару хвилин на реєстрацію, то додатково зможете:

  • персоналізувати особистий кабінет;
  • передавати дані лічильників;
  • створювати нагадування;
  • налаштовувати автоматичну сплату рахунків;
  • отримувати кешбек тощо.

Користуючись Портмоне, вам більше не доведеться витрачати час на пошук платіжних терміналів та черги до каси банків, так як ви зможете оплачувати послуги онлайн, де б ви не знаходились.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна