Оплатити інтернет Сохонет

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 1%, не менше 2 грн.

Сохонет (Sohonet) — інтернет-провайдер, який надає послуги високошвидкісного доступу до мережі інтернет, телефонії та цифрового інтерактивного телебачення в Одесі. Компанія пропонує широкий вибір тарифів як для приватних осіб, так і для представників бізнесу.

Користувачі Sohonet можуть розраховувати на:

  • високу швидкість прийому та передачі даних;
  • доступ в інтернет 24/7 без обмежень за кількістю прийнятої та отриманої інформації;
  • безлімітний локальний трафік;
  • гнучкі та вигідні тарифи;
  • простий та функціональний додаток для Android та iOS-пристроїв;
  • різні бонуси та акційні пропозиції.

Якщо вам необхідно поповнити рахунок Сохонет, але немає ні часу, ні бажання шукати найближчий платіжний термінал або відділення банку — скористайтеся послугами сервісу Portmone. Для цього знадобиться комп'ютер або смартфон із доступом до мережі інтернет та банківська карта будь-якого українського банку з позитивним балансом коштів. Весь процес відбувається онлайн і займе лише декілька хвилин, навіть якщо раніше ви ніколи не користувалися послугами сервісу.

Оплатити Sohonet через Portmone за 5 хвилин

Щоб Сохо Нет поповнити карткою за допомогою онлайн сервісу Портмоне, необхідно виконати декілька дій:

  1. Перейти до “Каталогу послуг”, де обрати розділ “Інтернет”.
  2. Вказати свій регіон та вибрати потрібного провайдера із запропонованого списку. Також можна скористатися вбудованим пошуком.
  3. Вказати свій ID номер та суму. Дізнатися свій ID можна у договорі надання послуг, через особистий кабінет на сайті постачальника послуги або здійснивши дзвінок до відділу підтримки провайдера.
  4. Ввести дані картки та свій email.
  5. Натиснути кнопку “Оплатити” та підтвердити транзакцію.

Поповнення рахунку буде здійснено протягом 2-3 хвилин, після чого на вказаний емейл прийде лист, що підтверджує оплату, з електронною квитанцією. Комісія за поповнення становить 1% від суми, але не менше ніж 2 грн.

Здійснити оплату можуть як незареєстровані, так і зареєстровані користувачі. При цьому останні отримують значно більший функціонал. Наприклад, можливість створення шаблонів платежів та налаштування автоматичних оплат, що дозволить проводити оплати карткою буквально в пару кліків.

Як дізнатися чи пройшла оплата Sohonet

Якщо після оплати Sohonet за інтернет або TV вам потрібно переконатися, що кошти надійшли на рахунок, це можна зробити одним із способів:

  • увійшовши до персонального кабінету через сайт провайдера;
  • зателефонувавши до відділу підтримки абонентів Сохонет, телефон якого вказаний на їхньому сайті в розділі “Контакти”.

Зазвичай при оплаті послуг провайдера через Portmone кошти надходять на рахунок протягом декількох хвилин. Якщо гроші так і не надійшли на рахунок, можна звернутися до служби підтримки Portmone або абонентського відділу провайдера. Якщо вас просять надати електронну квитанцію про оплату, її можна знайти у своїй електронній пошті, адресу якої було вказано при оплаті, або в особистому кабінеті користувача Портмоне (тільки для зареєстрованих користувачів).

Поповнення рахунку Сохонет без комісії

Зареєстровані користувачі сайту та мобільного додатка Портмоне можуть поповнити інтернет Сохонет карткою без комісії. Для цього необхідно виконати лише кілька дій:

  • перейти до налаштування свого профілю;
  • вибрати "Підписка";
  • підключити тарифний план "Місяць".

Після активації тарифного плану можна буде здійснювати оплату за інтернет, комунальні рахунки, телефонію, послуги охоронних сервісів та ТБ без сплати комісії.

Більше того, авторизовані користувачі можуть запрошувати знайомих та друзів у рамках реферальної програми та здійснювати оплати з кешбеком, тим самим накопичуючи бонуси, якими можна сплачувати комісію.

Як поповнити рахунок Sohonet за допомогою шаблону

Якщо ви не бажаєте постійно вводити персональні дані при оплаті Сохо Нет, можна створити шаблон і робити оплати через нього, заощаджуючи свій час. Для цього потрібно:

  • зареєструватися або увійти до користувача кабінету;
  • вибрати розділ “Шаблони” та створити новий шаблон;
  • вибрати розділ "Інтернет", свою область та знайти провайдера "Сохонет";
  • ввести необхідні дані та зберегти шаблон.

Надалі для оплати послуг провайдера буде достатньо вибрати потрібний шаблон, ввести дані картки та виконати поповнення балансу.

Також наявність шаблону дозволить створювати системні нагадування та підключати автоматичне поповнення балансу.

Чому варто поповнити інтернет Сохо Нет через Portmone

Використовуючи наш сервіс, можна не тільки оплатити послуги провайдера Sohonet, але й тисячі інших сервісів та послуг, наприклад:

Portmone — один із найзручніших і найпростіших способів проведення онлайн платежів та грошових переказів. Ми постійно вдосконалюємось, щоб зробити використання сервісу ще більш швидким, зручним та безпечним.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна