Сімейний зоопарк «ЛЕМУР»

УВАГА! Щоб уникнути лімітів нашої системи при надсиланні великої суми коштів, робіть декілька транзакцій в межах 30 000 UAH за один переказ.

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.

До 24 лютого 2022 року контактний зоопарк «Лемур» у столичному ТРЦ Retroville був улюбленим місцем дитячого дозвілля. Тут проживали лемури, носухи, єноти, сурикати, кролики, мініпіги та інші вихованці. З першого дня війни тварини перебувають в евакуації, але їхню домівку вберегти не вдалося. Щоб обладнати нове приміщення та знову відчинити його двері для відвідувачів, потрібно чимало часу та зусиль. Якщо ви не хочете залишатися осторонь, підтримати звірів і допомогти їхнім опікунам можна за допомогою сервісу Portmone.

На що підуть пожертвування

На щастя, внаслідок бойових дій тварини не постраждали: власники перевезли їх у безпечне місце та продовжують оточувати турботою. Пожертвування людей, котрим небайдужа доля чотирилапих, підуть на такі цілі:

  • купівлю корму;
  • догляд і підтримання здоров'я;
  • забезпечення тваринам належних умов проживання.

Власники звіринця роблять усе можливе, щоб відбудувати зоопарк і знову відчинити його двері для маленьких та дорослих відвідувачів.

Як пожертвувати гроші зоопарку «Лемур»

Щоб переказати гроші на рахунок зоопарку, достатньо мати банківську картку VISA чи MasterCard. Для пожертвувань приймаються зокрема кошти з рахунку «єПідтримка». Під час переказу грошей за допомогою нашого сервісу вам не доведеться вводити реквізити одержувача, а зробити платіж можна без реєстрації. 

Процедура максимально проста:

  1. Виберіть валюту платежу.
  2. Вкажіть суму.
  3. Натисніть кнопку «Оплатити». Якщо ви не авторизовані в системі, введіть дані пластикової картки (номер, термін дії та CVV-код), а також свій e-mail. Зареєстровані користувачі вибирають потрібну картку зі збережених в особистому кабінеті.
  4. Підтвердьте оплату.

Як ще можна підтримати тварин

Якщо вас хвилює життя постраждалих від війни чотирилапих і пернатих, ви також можете допомогти:

Portmone надає можливість переказувати допомогу в гривнях, доларах, євро та казахських тенге. Тому по можливості рекомендуйте наш сервіс для здійснення пожертвувань друзям і знайомим з інших країн.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна