ООЕК (Одеська обласна ЕК) – оплата електроенергії в Одесі

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Без комісії

У разі виникнення питань, щодо роботи постачальника послуг, Ви можете звернутися за телефоном:

+38(048)752-99-00

+38(098)752-00-00

+38(095)752-00-00

або надсилайте листи на електронну адресу:

[email protected]

Набридло шукати платіжні термінали та витрачати час у чергах до каси, щоб заплатити за електрику? Використовуючи платіжний сервіс Портмоне, послуги ООЕК сплатити можна лише за кілька хвилин, причому вам навіть не доведеться виходити з квартири. Все, що для цього знадобиться - смартфон або ПК з доступом до Інтернету, а також банківська карта.

ТОВ "Одеська обласна енергопостачальна компанія"

ТОВ "ООЕК" — найбільша енергопостачальна компанія в Одеській області, яка надає послуги як в Одесі, так і в інших менш великих містах області (Ізмаїл, Чорноморськ та інші). Основний напрямок діяльності — постачання електроенергії та природного газу як для приватних користувачів, так і для представників малого та середнього бізнесу. Надаючи послуги мільйонам користувачів, компанія прагне застосовувати сучасні технології та створити новий стиль обслуговування — сервіс, спрямований обличчям до людей та наповнений турботою про клієнта.

Оплата електроенергії в Одесі через Portmone

Щоб сплатити світло в Одесі через інтернет, користувачам сервісу Portmone потрібно виконати лише кілька простих дій:

  • у “Каталозі послуг” обрати підрозділ “Комунальні послуги”;
  • обрати регіон свого проживання та тип послуги “Електроенергія”, або знайти Одеську обласну енергопостачальну компанію через пошук;
  • ввести номер особового рахунку та натиснути “Оплатити”;
  • ввести реквізити платіжної картки та свій email (зареєстрованим користувачам достатньо обрати одну з раніше збережених карток);
  • підтвердити списання коштів.

Звертаємо увагу, що ООЕК оплата відбувається без комісії, а кошти надходять на рахунок постачальника послуг моментально (у деяких випадках на це може знадобитися до 3 робочих днів). Інформація про успішну оплату разом з електронною квитанцією буде автоматично надіслана на вказаний email. Якщо ви є зареєстрованим користувачем, квитанція оплати також буде доступна для перегляду та збереження в особистому кабінеті.

Як дізнатися заборгованість з електроенергії в Одесі

Неповна оплата послуг компанії енергозбуту може призвести до появи боргу та відключення електроенергії. Щоб цього не допустити, рекомендується періодично перевіряти наявність заборгованості, що можна зробити одним із способів:

  • знайти суму заборгованості безпосередньо на паперовій квитанції, що надається енергетичною компанією;
  • зателефонувавши на номер гарячої лінії ТОВ “ООЕК” за телефоном (048) 752-99-00 або надіславши листа на електронну скриньку [email protected].

Також суму заборгованості за світло можна подивитися у зручний для Вас час в особистому кабінеті на сайті Portmone.com.

Які ще послуги в Одесі можна сплатити через Portmone

Крім можливості ООЕК оплатити онлайн, користувачі Портмоне також можуть:

Зареєстровані користувачі отримують додатковий функціонал: можливість створювати шаблони та налаштовувати автооплати, персоналізувати особистий кабінет, налаштовувати нагадування та відстежувати динаміку витрат, а також отримувати кешбек.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна