КІМ (ТОВ «Калуська Інформаційна Мережа») - поповнити інтернет

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 2%, не менше 2 грн.

ТОВ «Калуська інформаційна мережа» — один з найвідоміших провайдерів Прикарпаття. Компанія забезпечує доступ до інтернету по виділених лініях, займається організацією волоконно-оптичних каналів зв'язку та надає послуги трансляції ТБ-каналів у Калуші Івано-Франківської області та прилеглих районах.

Поповнити інтернет «КІМ» найзручніше через сервіс Portmone. Створивши шаблон і прив'язавши до профілю картку, ви також можете налаштувати автоматичну оплату з щомісячним списанням фіксованої суми.

Як поповнити інтернет «КІМ» через сервіс Portmone

Якщо ви користуєтеся послугами провайдера «КІМ», поповнити рахунок можна як на сайті, так і в мобільному додатку Portmone. Для здійснення онлайн-платежу необхідні лише доступ до мережі та банківська картка VISA, MasterCard або «Простір». Комісія нашого сервісу становить 0,9% від суми, що перераховується (не менше 3 грн). Обравши тариф «Місяць», ви зможете оплачувати послуги провайдера, а також погашати комуналку без комісії.

Процедура оплати триває лише кілька хвилин і передбачає такі кроки:

  1. Вкажіть номер особового рахунку.
  2. Введіть суму (min — 1 грн).
  3. Натисніть кнопку «Оплатити».

Якщо ви не авторизовані на сайті, далі необхідно ввести реквізити платіжної картки (номер, термін дії та CVV-код). Якщо ж ви хочете скоротити час на оплату, зареєструйтеся на сайті та створіть зручний шаблон, в якому будуть усі необхідні дані для здійснення транзакції. Крім того, за вашим бажанням кошти з картки можуть зніматися автоматично. Щоб налаштувати цю функцію для поповнення балансу «КІМ», в особистому кабінеті виберіть шаблон, вкажіть суму, період оплати, дату наступного та останнього списання, після чого натисніть кнопку «Створити автоплатіж».

Як перевірити оплату, і як швидко включать інтернет

Після того, як вам вдалося поповнити рахунок «КІМ», гроші будуть зараховані на рахунок провайдера негайно. Доступ до інтернету та телебачення має з'явитися протягом кількох хвилин. Якщо транзакція була успішною, але доступу до мережі немає, зайдіть в особистий кабінет на сайті провайдера та уточніть статус вашої оплати. У разі виникнення проблем варто зв'язатися з техпідтримкою оператора «КІМ» і за необхідності пред'явити квитанцію, що надсилається на email, а також зберігається в архіві платежів.

Переваги користування сервісом Portmone

Оплата через Portmone — один з найшвидших і найнадійніших способів оплати послуг провайдерів. Здійснити платіж можна, зокрема, за реквізитами або за номером договору. Зареєструвавшись на сервісі, ви отримаєте можливість:

  • робити всі щомісячні платежі в кілька кліків;
  • відстежувати надходження платіжок і вчасно переказувати кошти на рахунки компаній-постачальників;
  • зберігати квитанції в архіві, видруковувати їх або замовити щоквартальне доставлення платіжних документів у паперовому вигляді;
  • платити за комуналку, TV та інтернет без комісії, обравши пакет «Місяць».

Ефективність захисту особистих даних користувачів від хакерів і шахраїв підтверджена сертифікатом PCI DSS. Оцініть переваги онлайн-платежів, обирайте Portmone!

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна