КУ "МИКОЛАЇВСЬКИЙ ЗООПАРК" (Mykolaiv Zoo)

УВАГА! Щоб уникнути лімітів нашої системи при надсиланні великої суми коштів, робіть декілька транзакцій в межах 30 000 UAH за один переказ.

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 2%, не менше 2 грн.

Вихованцям популярного зоопарку, котрий нещодавно відсвяткував 120-річчя та привітно зустрічав дорослих і дітей з усього Миколаєва, області та інших регіонів України, довелося пережити по-справжньому важкі часи. Великі та дрібні тварини зіштовхнулися зі страхом загибелі та стресом від завивання сирен. На щастя, про харчування та здоров'я підопічних постійно дбають працівники комунальної установи. Проте корм і ветпрепарати коштують недешево, а зібраних волонтерами та іноземними колегами грошей катастрофічно не вистачає. Тому оплата до благодійного фонду зоопарку Mykolaiv Zoo — справжній порятунок для сотень диких тварин.

Як пожертвувати до благодійного фонду зоопарку Mykolaiv Zoo

Керівництво Mykolaiv Zoo не завжди може розраховувати на фінансову допомогу державних органів і служб. Співробітники установи дуже вдячні за підтримку благодійним організаціям та європейським зоопаркам, а також людям, що купують квитки на сайті. Проте Mykolaiv Zoo є одним з найбільших зоопарків у країні, тому джерела фінансування потрібні постійно.

Допомогти тваринам і внести пожертвування до зоопарку Mykolaiv Zoo сьогодні може будь-хто. За допомогою сервісу Portmone зробити це можна буквально в кілька кліків.

  1. У каталозі послуг на сайті оберіть «Благодійність».
  2. Знайдіть у списку фондів і організацій КУ «Миколаївський зоопарк» (Mykolaiv Zoo).
  3. На сторінці оплати вкажіть валюту та суму.
  4. Натисніть кнопку «Оплатити».

Благодійні фінансові операції на нашому сайті доступні як для зареєстрованих, так і для незареєстрованих користувачів.

Куди підуть пожертвування зоопарку

Грошові надходження до бюджету зоопарку витрачатимуться на такі потреби:

  • закупівлю кормів і ветпрепаратів;
  • транспортування вантажів;
  • лікування підопічних;
  • оплату праці персоналу.

Для надання допомоги тваринам ви можете скористатися коштами з картки «єПідтримка».

Благодійні фонди інших зоопарків

Сьогодні в Україні допомоги потребує безліч зоопарків і притулків. Якщо вам вже вдалося пожертвувати в БФ зоопарку Mykolaiv Zoo певну суму, ви можете допомогти:

Навіть невеликий внесок має значення та допоможе зберегти життя чотирилапим і пернатим. Підтримаємо тварин разом, і добро обов'язково переможе!

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна