Оплатити БФ "МАЙБУТНІЙ КИЇВ" (CHARITABLE FUND FUTURE KYIV)

УВАГА! Щоб уникнути лімітів нашої системи при надсиланні великої суми коштів, робіть декілька транзакцій в межах 30 000 UAH за один переказ.

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 2%, не менше 2 грн.

У мирний час діяльність фонду «Майбутній Київ» зосереджена на фінансуванні об'єктів будівництва та облагородженні міста. Коли в Україну прийшла пандемія Covid-19, на базі БФ був створений гуманітарний штаб, що продовжив активну роботу і в період бойових дій. Волонтери надають підтримку незахищеним категоріям населення, забезпечуючи людей харчовими продуктами, медикаментами та засобами гігієни. Усе необхідне купується завдяки надходженням до бюджету фонду.

Зробити добру справу і підтримати киян може кожен з нас. Оплата до БФ «Майбутній Київ» може бути здійснена з будь-якої картки Visa або Mastercard через сервіс Portmone.

Як пожертвувати в БФ «Майбутній Київ» через Portmone

Під час війни підтримки особливо потребують жінки з маленькими дітьми, особи з інвалідністю та літні люди, а допомоги від державних органів та установ може бути недостатньо. Для поповнення фонду «Майбутній Київ» потрібна участь великого та середнього бізнесу, міжнародних організацій, іноземних партнерів Києва та України. Втім, надати посильну фінансову допомогу БФ «Майбутній Київ» може будь-хто. Для цього необхідно зайти на сайт або в мобільний додаток Portmone. Процедура складається з таких простих кроків:

  1. У каталозі послуг перейдіть у вкладку «Благодійність».
  2. У списку громадських організацій та благодійних фондів знайдіть іконку БФ «Майбутній Київ» (Charitable Fund Future Kyiv).
  3. На сторінці оплати виберіть валюту (гривня, долар США, євро, казахський тенге) та вкажіть суму, яку плануєте переказати на рахунок.
  4. Натисніть «Оплатити».

Якщо ви здійснюєте оплату на сайті без авторизації, заповніть поля з номером телефону (необов'язково), e-mail, а також вкажіть дані платіжної картки. Для пожертвування у БФ «Майбутній Київ» можна використати рахунок «єПідтримка».

Інші фонди відновлення України

За допомогою сервісу Portmone ви також можете зробити свій фінансовий внесок у стабілізацію економічної ситуації в країні та відновлення населених пунктів, у яких проходили бойові дії. Кошти приймаються на рахунки фондів:

Якщо ви перебуваєте в безпеці та маєте стабільний дохід, надайте допомогу тим, хто її гостро потребує. Ваша підтримка сьогодні — важливий внесок у майбутнє України.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна