ТОВ "УК "ВЕНЕЦІЯ"

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.

Без комісії

Щоб сплатити Лікожитлосервіс без комісії потрібно:

  • Ввести номер особового рахунку;
  • Вказати параметри картки Visa, Mastercard чи НПС ПРОСТІР.

Під параметрами картки мається на увазі CVV2/CVC2 код, 16ти-знаковий номер на лицьовій стороні та термін дії платіжного інструменту. Варто зазначити, що часом оплатити рахунок Ліко-Житлосервіс не виходить через обмеження на здійснення транзакцій в мережі інтернет зі сторони банку. Щоб зняти подібні ліміти, необхідно подзвонити до інформаційного центру фінансової установи, контакти якої вказані на зворотній стороні картки.

Як оплатити комунальні послуги через шаблон?

Зареєстровані на сайті Портмоне користувачі можуть сплатити послуги будь-якого ЖЕК(у) через інтернет. Для цього достатньо знайти необхідну компанію в каталозі послуг чи скористуватись сервісом оплати за реквізитами. Крім того, налаштував оплату по шаблонам клієнту не потрібно буде вводити особисті дані щоразу при здійсненні транзакції. Наприклад, щоб створити шаблон для оплати рахунків ЖК Ліко-Град знадобиться:

  1. Увійти до особистого кабінету на сайті portmone.com.
  2. В розділі «Шаблони» перейти до додаванню нового рахунку.
  3. Вибрати конкретний регіон та рубрику «Комунальні послуги» в каталозі.
  4. Вибрати ТОВ «Ліко-Житлосервіс» в переліку КП.
  5. Ввести особовий рахунок та коментар до шаблону.

Коментар дозволить орієнтуватись в шаблонах, тому ми рекомендуємо описувати рахунок коротко , наприклад, «Теплопостачсервіс оплата за обслуговування будинку».

Також зазначимо, що клієнтам компанії Лікожитлосервіс оплата доступна за допомогою гаманця Masterpass. Він дозволить здійснювати платежі в один клік.

Сплачуйте всі рахунки на Портмоне

Тут ви можете заплатити за послуги будь-якого комунального підприємства – Київенерго, Київводоканалу, Цифрал Сервіс, ГІОЦ та сотні інших компаній. Окрім цього, користувачі Портмоне можуть переказувати гроші з картки на картку, погашати кредити, сплачувати податки та поповнювати баланс мобільного телефону. Все це доступно через інтернет в форматі 24/7.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна