Максимум-Нет (Maximum.net) - оплата інтернету

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 2%, не менше 2 грн.

Також сплачують послуги

«Максимум-Нет» — провайдер, що надає доступ до всесвітньої мережі з застосуванням оптоволоконних каналів і використанням сучасних технологій GPON і Ethernet, а також до кабельного та цифрового OTT-телебачення. Компанія пропонує різні тарифи та забезпечує швидкість інтернету на рівні до 1000 Мбіт/с.

Покриття провайдера охоплює багатоквартирні будинки та приватний сектор Боярки, Вишневого та інших населених пунктів Київської області.

Якщо ви — користувач інтернету Максимума-Нет, оплату послуги можна без проблем здійснити на сервісі Portmone.

Оплата Максимум-Нет на Portmone

Наш сервіс прагне полегшити життя своїм клієнтам і робить усе можливе, щоб ваші регулярні платежі були максимально комфортними. Якщо вам потрібно здійснити оплату Maximum.net, на сайті або в мобільному додатку Portmone це займе буквально кілька хвилин. Щоб переказати кошти онлайн, знадобиться лише гаджет і банківська картка.

Дотримуйтеся покрокової інструкції:

  1. Введіть номер свого особового рахунку, адресу та ПІБ платника.
  2. Напишіть суму (мінімум — 5 грн).
  3. Натисніть кнопку «Оплатити».
  4. Потім вкажіть свій email і дані пластикової або віртуальної картки. Якщо ви увійшли до свого облікового запису, вам залишиться лише вибрати картку зі збережених на сервісі.
  5. Натисніть «Оплатити» та скористайтеся доступним способом підтвердження транзакції.

Бажаєте оплачувати інтернет ще швидше? Зареєструйтеся на платформі та створіть шаблон, за допомогою якого можна здійснювати платежі в один клік. Також ви можете налаштувати автоплатіж — у цьому випадку певна сума списуватиметься з вашої картки та переказуватиметься на рахунок провайдера щомісяця протягом зазначеного періоду.

Чи можна оплатити Максимум-Нет без комісії

Під час оплати інтернету Maximuma.net стягується комісія — 2% від суми (не менше 2 грн). Якщо ж ви хочете заощаджувати 40–60% від вартості наших послуг, активуйте тариф «Місяць» і оплачуйте без комісії не лише інтернет, а й телебачення, охорону, телефонію та «комуналку»:

  • електроенергію;
  • воду;
  • опалення;
  • газ.

Чому варто поповнити Максимум-Нет через Портмоне

Наша платформа забезпечує оперативність транзакцій та захист особистих даних клієнтів. Якщо ви вирішили поповнити інтернет Максимум-Нет, зробити це через Portmone простіше простого.

Наш сервіс має безліч плюсів:

  • зручний інтерфейс;
  • підказки для тих, хто здійснює платіж уперше;
  • можливість переказувати гроші без вказівки даних про одержувача та відправника — вся необхідна інформація вже є в системі;
  • мінімальна комісія чи її відсутність;
  • можливість змінювати зовнішній вигляд особистого кабінету;
  • вбудовані функції нагадувань;
  • нарахування бонусних балів після здійснення покупок і багато іншого.

Сервіс Portmone дозволяє не лише оплатити інтернет, але й поповнити рахунок мобільного телефону, придбати поліс автострахування, переказати гроші друзям або близьким, купити залізничні та авіаквитки, розрахуватися з постачальниками комунальних послуг і здійснити безліч інших транзакцій.

Залишайтеся з Portmone! Здійснюйте швидкі та комфортні платежі в один клік і користуйтеся всіма перевагами нашої платформи.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна