Оплата комунальних послуг ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ»

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.

Комісія 0.5%, не менше 3 грн.

Портмоне надає можливість абонентам компанії >Євро-реконструкція сплатити рахунок онлайн карткою будь-якого українського банку. Все, що необхідно – це наявність кредитного ліміту чи позитивного залишку на балансі картці. Відмітимо, що окрім карток Mastercard та Visa до сплати приймаються картки НПС ПРОСТІР.

Як оплатити опалення через інтернет?

Щоб оплатити рахунок від ТОВ «Євро-реконструкція» достатньо:

  1. Ввести номер особового рахунку, вказаного в паперовій квитанції.
  2. Вказати дані картки (CVV2/CVC2 код, термін дії та 16ти-знаковий номер).

Грошові кошти надходять на рахунок постачальника послуг практично миттєво. Разом з цим, завдяки прямому партнерству зі вказаною компанією, абонент можете передавати показання лічильника через сайт portmone.com.

Зазначимо, що вартість опалення визначається постачальником послуг і компанія Портмоне не має до цього ніякого відношення. Якщо вас цікавить ціна на опалення, рекомендуємо звернутись до компанії ТОВ «Євро-реконструкція».

Сплата комунальних рахунків у два кліки

Зареєструвавшись в системі Портмоне та створивши шаблони, ви зможете сплачувати комунальні послуги онлайн без повторного введення особистих даних. Для цього достатньо:

  1. Увійти до особистого кабінету та відкрити розділ «Шаблони».
  2. Натиснути на кнопку «Додати рахунок» і перейти в категорію «Комунальні послуги».
  3. Обрати ТОВ «Євро-реконструкція» в переліку компаній.
  4. Ввести дані абонента та коментар до шаблону, наприклад, «Рахунок за опалення». Сплата даної послуги через шаблон відразу стане доступною натиснувши на кнопку «Зберегти».

Зверніть увагу: щоб не вводити реквізити банківської картки повторно, ви можете додати інформацію про неї у відповідному розділі. Також рекомендуємо створити гаманець Masterpass для сплати рахунків в один клік.

Комунальні послуги без комісії

В каталозі Портмоне представлені сотні компаній, послуги яких можна сплатити без комісії. Мова про платежі за інтернет, охорону, телебачення та комунальні послуги (вас обов’язково зацікавить можливість сплатити рахунок від Євро-реконструкція за гарячу воду). Також ви можете поповнити баланс мобільного телефону.

Дізнатись більше про діючі тарифні плани можна в розділі «Тарифи».

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна