Оплата комунальних послуг ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ»

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.

Комісія 0.5%, не менше 3 грн.

Сервіс portmone.com надає можливість абонентам комунальної компанії Євро-реконструкція оплатити онлайн рахунок за гарячу воду. Для цього можна скористуватись карткою платіжних систем Mastercard, Visa чи ПРОСТІР будь-якого українського банку.

Як оплатити рахунок ТОВ «Євро-реконструкція»?

Для того щоб оплатити комунальні послуги онлайн необхідна наявність кредитного ліміту чи позитивного балансу грошових коштів на картці. Процес оплати складається з декількох кроків:

  1. Потрібно вказати номер особового рахунку (відображається в паперовій квитанції).
  2. Ввести дані платіжної картки (16ти-знаковий номер, термін дії та CVV2/CVC2 код).

Варто зазначити, що грошові кошти на рахунок отримувача надходять практично миттєво. Крім того, використовуючи сервіс Портмоне можна передавати показання лічильників через інтернет, що зручно і не віднімає багато часу. Однак зазначимо, що ціна гарячої води визначається безпосередньо постачальником послуг, тому якщо вас цікавлять тарифи на гарячу воду, ми рекомендуємо звернутись в ТОВ «Євро-реконструкція».

Створіть шаблон оплати

Щоб оплатити гарячу воду в Києві максимально швидко – використовуйте шаблон. Для цього вам необхідно авторизуватись в системі Портмоне та здійснити декілька простих дій:

  1. Вибрати розділ «Шаблони» в особистому кабінеті користувача (доступний після реєстрації).
  2. Після натискання на кнопку «Додати рахунок» перейти в категорію «Комунальні послуги».
  3. Натиснути на іконку ТОВ «Євро-реконструкція» (гаряча вода).
  4. Заповнити дані абонента та натиснути на «Зберегти».

Після перерахованих дій ви можете сплатити рахунок за воду через шаблон без введення особистих даних. А щоб не вводити повторно реквізити картки, ви можете додати інформацію про неї в розділ «Платіжні картки».

Комунальні рахунки без комісії

За допомогою Портмоне можна сплатити послуги будь-якого комунального підприємства України. Для цього ви можете скористуватись каталогом послуг чи сплатити за реквізитами. Крім того, велику кількість рахунків за комунальні послуги можна сплатити без комісії. Більш детально про це написано на сторінці «Тарифи».

Також вас може зацікавити сплата рахунків за опалення від ТОВ «Євро-реконструкція» та поповнення мобільного телефону Київстар, Лайф чи Водафон.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна