Черкасиенергозбут - оплата електроенергії

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 1.8%, не менше 3 грн.

Також сплачують послуги

Досі шукаєте платіжні термінали, відділення пошти або банку, намагаючись розрахуватися за енергопостачання? Якщо ви користуєтеся послугами компанії Черкасиенергозбут, оплата за допомогою сайту або додатку Portmone здійснюється зі стаціонарного або мобільного пристрою та займає лічені хвилини.

Забудьте про незручності та обирайте наш сервіс, що забезпечує швидкі транзакції в режимі онлайн. 

Оплата послуг ТОВ «Черкасиенергозбут»

Переказати кошти постачальникові ТОВ «Черкасиенергозбут» за світло, спожите протягом минулого місяця, можна без проблем і складнощів через Portmone. Для цього достатньо мати доступ до інтернету та банківську картку Visa або Mastercard з сумою на балансі, якої має вистачити для здійснення платежу. Також варто знати номер особового рахунку.

Послугою можуть скористатися мешканці Черкас та інших населених пунктів області. Здійснити платіж можна з власного будинку, квартири, офісу, перебуваючи в мандрівці, на прогулянці, в транспорті чи кафе. Кошти на рахунок компанії-енергопостачальника надходять майже миттєво (максимальний термін — 3 робочі дні). Отже, борг не накопичуватиметься, навіть якщо ви здійснили переказ наприкінці розрахункового періоду.

Як здійснити оплату Черкасиенергозбут на Portmone

Якщо ви — абонент постачальника Черкасиенергозбут, оплата онлайн здійснюється без комісії на сайті або в мобільному застосунку Portmone. Для здійснення транзакції на платіжній сторінці необхідно:

  • ввести номер особового рахунку;
  • натиснути «Оплатити»;
  • вказати реквізити банківської картки (16-значний номер, CVV/CVC код і термін дії);
  • ознайомитися з рахунком або заповнити поле з сумою до сплати власноруч;
  • підтвердити транзакцію.

Реєстрація та авторизація на сайті не є обов’язковими, проте надають користувачам безліч переваг. Авторизовані клієнти мають можливість створити шаблон оплати, прикріпити його до певної адреси та отримувати рахунки в особистому кабінеті.

Оплата Черкасиенергозбут здійснюється за розрахунками постачальника. Для того, щоб сума була нарахована правильно, ви можете щомісячно передавати показники лічильників через Portmone. У цьому разі постачальник надсилає рахунки згідно з використаними кіловатами електроенергії та чинними тарифами.  

Хвилюєтеся, що забудете здійснити чергову оплату? Скористайтеся функцією нагадувань. У разі застосування відповідних налаштувань повідомлення про необхідність переказати гроші надходитимуть на вашу електронну скриньку або в SMS.

Як дізнатися номер рахунку для оплати ТОВ «Черкасиенергозбут»

Номер особового рахунку зазначається в договорі на постачання комунальної послуги або в платіжці, яку компанія щомісячно надсилає користувачеві поштою. У разі виникнення питань варто звернутися до кол-центру ТОВ «Черкасиенергозбут» або за іншими контактами, зазначеними на сайті energozbut.ck.ua.

Переваги використання Portmone для оплати Черкасиенергозбут

За допомогою нашого сервісу ви можете не тільки здійснити оплату ТОВ «Черкасиенергозбут», а й виконати безліч інших фінансових завдань. Ви можете також розрахуватися за інші домашні послуги:

  • теплопостачання, утримання багатоквартирного будинку та прилеглої території;
  • газ;
  • холодне і гаряче водопостачання та водовідведення;
  • інтернет і телебачення.

Хочете спростити щомісячні оплати та заощадити час? Функції створення шаблонів та прикріплення платіжок до адреси надають можливість оплачувати усі комунальні та телекомунікаційні послуги без складних підрахунків лише за кілька кліків. Обирайте найзручніші опції особистого кабінету Portmone та користуйтеся всіма перевагами нашого сервісу!

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна