Оплата електроенергії Черкасиенергозбут

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 1.8%, не менше 3 грн.

Також сплачують послуги

ТОВ “Черкасиенергозбут” — компанія, що надає послуги з постачання електричної енергії не лише в межах Черкаської області, а й в інших регіонах України. Наразі підприємство має розгалужену мережу центрів обслуговування, що надають послуги більш ніж 600 тис. побутових споживачів, а також понад 15 тис.юридичних користувачів. Головна мета компанії — забезпечення якісного та надійного постачання електроенергії для всіх категорій споживачів.
Якщо ви бажаєте сплатити рахунок Черкасиенергозбут через інтернет, тоді скористайтесь мобільним додатком або сайтом Portmone. Так ви заощадите свій час і зможете здійснювати оплати з будь-якого куточку України.

Оплата Черкасиенергозбут онлайн за 5 хвилин

Якщо ви — абонент постачальника Черкасиенергозбут, оплата онлайн здійснюється без комісії на сайті або в мобільному застосунку Portmone. Для здійснення транзакції на платіжній сторінці необхідно:

  • ввести номер особового рахунку;
  • натиснути «Оплатити»;
  • вказати реквізити банківської картки (16-значний номер, CVV/CVC код і термін дії);
  • ознайомитися з рахунком або заповнити поле з сумою до сплати власноруч;
  • підтвердити транзакцію.

Реєстрація та авторизація на сайті не є обов’язковими, проте надають користувачам безліч переваг. Авторизовані клієнти мають можливість створити шаблон оплати, прикріпити його до певної адреси та отримувати рахунки в особистому кабінеті.

Оплата Черкасиенергозбут здійснюється за розрахунками постачальника. Для того, щоб сума була нарахована правильно, ви можете щомісячно передавати показники лічильників через Portmone. У цьому разі постачальник надсилає рахунки згідно з використаними кіловатами електроенергії та чинними тарифами.

Хвилюєтеся, що забудете здійснити чергову оплату? Скористайтеся функцією нагадувань. У разі застосування відповідних налаштувань повідомлення про необхідність переказати гроші надходитимуть на вашу електронну скриньку або в SMS.

Комісія при оплаті послуг ТОВ “Черкасиенергозбут”

Оплата за світло Черкасиенергозбут через Portmone передбачає сплату комісії, що складає 1,8% від суми, що сплачується (мінімально 3 грн). Але зареєстровані в системі користувачі можуть економити на комісії, підключивши пакет “Місяць”. Це дозволить не платити комісію при оплаті комуналки, послуг охоронних сервісів, інтернет-провайдерів, а також послуг телефонії та телебачення.
Крім того, зареєстровані юзери можуть накопичувати бонусні бали, і використовувати їх для оплати комісії. Отримати бали можна, здійснюючи оплати з кешбеком і запрошуючи друзів до користування сервісом, використовуючи персональне реферальне посилання.

Як дізнатися номер рахунку для оплати ТОВ «Черкасиенергозбут»

Номер особового рахунку зазначається в договорі на постачання комунальної послуги або в платіжці, яку компанія щомісячно надсилає користувачеві поштою. У разі виникнення питань варто звернутися до кол-центру ТОВ «Черкасиенергозбут» або за іншими контактами, зазначеними на сайті energozbut.ck.ua.

Як передати показники до Черкасиенергозбут

Передавати показники лічильника потрібно протягом останніх 2 днів розрахункового місяця та перших 3-х днів наступного. Зробити це можна одним із способів:

  • за допомогою чат-ботів у месенджерах Telegram та Viber;
  • через відповідну сторінку або особистий кабінет на сайті ПАТ “Черкасиобленерго”;
  • через офіс Черкасиобленерго;
  • за телефонами: (0472) 338-787, 0 (800) 501-328, (067) 690-48-48, (050) 434-87-87, (093) 170-40-57.

Сервіс Портмоне також дозволяє передавати показники лічильника для окремих постачальників послуг, однак ця можливість для Черкасиенергозбут наразі відсутня.

Переваги використання сервісу онлайн-платежів Портмоне

За допомогою нашого сервісу ви можете не тільки здійснити оплату ТОВ «Черкасиенергозбут», а й виконати безліч інших фінансових завдань. Ви можете також розрахуватися за інші послуги:

Хочете спростити щомісячні оплати та заощадити час? Функції створення шаблонів та прикріплення платіжок до адреси надають можливість оплачувати усі комунальні та телекомунікаційні послуги без складних підрахунків лише за кілька кліків. Обирайте найзручніші опції особистого кабінету Portmone та користуйтеся всіма перевагами нашого сервісу!

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна