Полтавагаз Збут - оплата за газ

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 1.2%, не менше 3 грн.

"Полтавагаз Збут" — постачальник природного газу, який обслуговує жителів Полтави та Полтавської області. Надання послуг компанії здійснюється на підставі договору, що заключається між компанією-постачальником та кінцевим споживачем і лише після включення користувача до відповідного реєстру постачальника в інформаційній системі Оператора ГТС.

Оплату Полтавагаз Збут необхідно виконувати на щомісячній основі, причому для цього зовсім не обов'язково виходити з дому — всі платежі можна проводити онлайн за допомогою платіжного сервісу Portmone.

Як оплатити Полтавагаз Збут онлайн

Щоб здійснити оплату за газ Полтавагаз Збут через Портмоне, потрібна наявність банківської картки, а також комп'ютера або смартфона з доступом до мережі інтернет. Для проведення платежу достатньо виконати кілька дій:

  1. Перейти до “Каталогу послуг” та обрати розділ “Комунальні послуги”.
  2. Обрати свій регіон та тип послуги “Газ”, або скористатись пошуком.
  3. У запропонованому списку компаній знайти ТОВ "Полтавагаз Збут".
  4. Обрати одержувача та ввести номер особового рахунку.
  5. На сторінці буде відображена сума платежу, яка виставляється постачальником послуги на підставі показань лічильника. Окремо буде відображено суму за транспортування газу. Тут же можна переглянути тарифи за проведення платежу.
  6. Ввести реквізити платіжної картки та email. Зареєстрованим користувачам достатньо обрати картку із раніше збережених карток.
  7. Вказати суму платежу, натиснути кнопку “Оплатити” та підтвердити списання коштів із картки, запропонованим вашим банком способом.

Протягом кількох хвилин квитанція, що підтверджує оплату, надійде на вказану електронну пошту і буде збережена в особистому кабінеті (доступно тільки для зареєстрованих користувачів). За бажання можна скачати квитанцію на будь-який пристрій або відразу роздрукувати. Крім того, Портмоне надає послугу "Доставка квитанцій", що дозволяє отримувати платіжні документи у паперовому вигляді.

Для економії часу при наступних оплатах онлайн Полтавагаз Збут, можна створити шаблон і робити платежі буквально в два кліки. Якщо у вас виникли труднощі зі створенням шаблону, зверніться до служби підтримки Portmone.com одним із запропонованих на сторінці “Контакти” способів.

Як передати свідчення в ТОВ "Полтавагаз Збут"

Щоб передати показники за газ, можна скористатися одним із способів:

  • передати дані через спеціальну форму на сайті "Полтавагаз Збут";
  • через особистий кабінет споживача;
  • відправивши СМС на номер (067) 627-56-37 у форматі: * код району * номер особового рахунку * показання #;
  • через чат-боти в Telegram та Viber.

Крім того, передача показників можлива через особистий кабінет на сайті Portmone.com. Для цього необхідно перейти до розділу “Передача показників” та натиснути кнопку “Додати лічильник”. Далі залишиться лише обрати потрібний облгаз, ввести номер о/р, вказати актуальні показники лічильника та натиснути кнопку “Передати показники”.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна