МКП “”Миколаївводоканал” - сплатити водоканал у Миколаєві

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 0.8%, не менше 3 грн.

Миколаївводоканал — державна житлово-комунальна організація, яка задіяна у вирішенні завдань та організації процесів водопостачання та водовідведення. Основні напрямки діяльності підприємства:

  • видобуток води для питного, побутового та виробничого водного постачання;
  • збір та робота з розподілу та очищення води;
  • усунення стічних вод;
  • використання зовнішніх систем відведення та постачання вод.

Крім того, підприємство підтримує працездатність обладнання насосних станцій, каналізаційних та водопровідних мереж.

Як сплатити “Миколаївводоканал” на Portmone

Щоб Миколаївводоканал оплатити онлайн за допомогою Портмоне, вам знадобиться банківська картка, емітована будь-яким українським банком, а також пристрій з доступом до інтернету. Алгоритм дій наступний:

  1. Перейдіть до розділу “Комунальні послуги”, виберіть тип послуги та знайдіть компанію “Миколаївводоканал”, попередньо вказавши свій регіон. Також можна скористатися вбудованою системою пошуку.
  2. Введіть номер особового рахунку.
  3. Перегляньте нарахування, вкажіть дані картки, емейл та суму оплати. Авторизовані користувачі можуть вибрати одну з карток, яка була збережена раніше.
  4. Проведіть платіж.

Через кілька хвилин на ваш емейл прийде лист із квитанцією, яку можна завантажити на свій пристрій, переслати чи роздрукувати. Якщо платіж було здійснено після авторизації на сайті Portmone, квитанцію у будь-який зручний час можна знайти, зберегти чи відправити на друк через особистий кабінет.

Як передати показники лічильника до ДКП ”Миколаївводоканал”

Передати показники лічильників можна одним із способів:

  • через персональний кабінет на сайті підприємства;
  • зателефонувавши до абонентського відділу, телефони якого представлені на сайті www.vodokanal.mk.ua.

Крім того, показники лічильника можна передати онлайн через сервіс Портмоне в момент оплати послуг "Миколаївводоканал" або після входу в особистий кабінет через розділ "Передача показників".

Реквізити для оплати послуг Водоканал Миколаїв: ДКП "Миколаївводоканал", ЄДРПОУ 31448144, р/р UA943071230000026008010731904, МФО 307123, банк отримувача — ПАТ «БАНК ВОСТОК”, м,Дніпро.

Миколаївводоканал — тарифи на воду для містян

Починаючи з 1 лютого 2022 р. законом України “Про житлово-комунальні послуги” було запроваджено абонентську плату за надані послуги з водопостачання та водовідведення. Абонплату було виведено з розрахунку нових тарифів в окремий вид платежу. Користувачі сплачують відшкодування витрат організації, пов'язаних із оформленням договору про надання послуг, розподілом використаних послуг між користувачами та безпосередньо за спожиті комунальні послуги.

Діючий тариф для населення:

Тип послугиЦіна, грн/1 м3
Централізоване водопостачання17,532
Централізоване водовідведення16,512
Всього34,044

Звертаємо увагу, що слідкувати за актуальними тарифами на послуги можна через розділ “Тарифи” на офіційному сайті ДКП Миколаївводоканал.

Чому краще сплатити рахунки ДКП “Миколаївводоканал” на сайті Portmone

Користуючись нашими послугами, ви зможете не тільки платити за воду в Миколаєві, а й здійснювати поповнення інтернету, перекази р2р, онлайн оплату комуналки, послуг охорони, телебачення, телефонії і т.д.

Переваги використання Portmone:

  1. Можливість оплати тисячі сервісів в одному місці.
  2. Низькі тарифи.
  3. Висока швидкість проведення платежів.
  4. Надійний захист персональних та платіжних даних.

А витративши 2 хвилини на реєстрацію, то отримаєте ще більше можливостей для економії часу та грошей, наприклад, зможете створювати шаблони платежів, налаштовувати автоматичні оплати та нагадування, передавати показники лічильників та економити на комісії.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна