ОСББ Щекавиця (паркінг)

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.

Без комісії

Також сплачують послуги

Оплатити паркінг ОСББ Щекавиця за допомогою Портмоне – це швидкий та надійний спосіб переказати грошові кошти на рахунок комунального підприємства. Крім паркомісця, тут також можна сплатити рахунок за обслуговування будинку та домофон вашого ЖК.

Як оплатити паркінг онлайн?

Для цього вам необхідно знати номер вашого паркомісця, який вказаний на паперовій квитанції, а також мати діючу картку будь-якого банку України з позитивним балансом грошових коштів.

Оплатити паркінг онлайн можна наступним чином:

  • Вказуємо номер паркомісця;
  • Вводимо реквізити картки Mastercard, Visa чи НПС ПРОСТІР.

Під реквізитами банківської картки ми маємо на увазі 16ти-знаковий номер на лицьовій стороні картки, термін дії платіжного інструменту та код безпеки CVV2/CVC2. Варто зазначити, що інколи банк-емітент встановлює обмеження на здійснення транзакцій через інтернет. Це може стати причиною відхилення операції. В такому випадку, щоб оплатити ЖК Щекавиця необхідно звернутись до підтримки фінансової установи. Як правило, за дзвінком власника картки можна змінити ті чи інші ліміти в дистанційному режимі.

Сплачуйте ОСББ Щекавиця через шаблон

Щоб не вводити номер паркомісця при оплаті паркінга чи номер особового рахунку при оплаті рахунку за обслуговування будинку, зареєструйтесь в системі Портмоне та налаштуйте шаблони швидких сплат. Для цього:

  • Авторизуйтесь на сайті portmone.com;
  • Оберіть функцію «Додати рахунок» в розділі «Шаблони»;
  • Вкажіть регіон та відкрийте категорію «Комунальні послуги»;
  • Знайдіть ОСББ Щекавиця в переліку компаній (для оплати паркінга та домофона створені окремі компанії, тобто ви можете створити відразу три шаблона);
  • Вкажіть особисті дані та збережіть шаблон.

Після цього ви зможете здійснювати сплати в декілька кліків. Крім того, в розділі «Платіжні картки» можна додати інформацію про вашу картку, що дозволить здійснювати транзакції без вводу параметрів картки. Також зазначимо, що користувачам послуги паркінг ЖК Щекавиця оплата доступна за допомогою Masterpass-технології.

Зверніть увагу: в розділі «Особисті дані» в вас є можливість налаштувати отримання сповіщень про надходження рахунків за допомогою e-mail чи SMS. Таким чином, Портмоне повідомить вам про те, коли в вашому особистому кабінеті з’являться нові рахунки в зручний для вас спосіб.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна