АСКА-ЖИТТЯ - оплата

 

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Без комісії

ПрАТ «УАСК АСКА-ЖИТТЯ» — страхування життя в Україні

Приватне акціонерне товариство “Українська акціонерна страхова компанія АСКА-ЖИТТЯ» (ПрАТ “УАСК АСКА-ЖИТТЯ”) — перша на території України недержавна страхова компанія, що отримала ліцензію на оформлення договорів страхування життя. Буквально з перших днів свого існування і по сьогодні організація являється одним із лідерів українського ринку страхування.
Компанія була створена 18 березня 1996 року в Києві, а вже через деякий час було оформлено перший поліс страхування. Лише через 4 роки після відкриття, компанія змогла отримати перемогу в номінації “Страховик року”, а в 2003-му було отримано перемогу в конкурсі “Страховий інтернет України”. В послідуючі роки компанія активно розвивалась, вдосконалювала та покращувала сервіс, а також створювала нові програми страхування, завдяки чому отримала визнання серед українців та представників бізнесу. З 2013 року компанія входить у склад банківської групи ПУМБ та продовжує активний розвиток.
Якщо вам потрібно оплатити АСКА-ЖИТТЯ, але ви не хочете відвідувати банк чи шукати платіжний термінал — на допомогу прийде онлайн сервіс Portmone.

Оплатити страховку АСКА-ЖИТТЯ онлайн

Щоб оплатити ПрАТ «УАСК АСКА-ЖИТТЯ» через інтернет, користувачам Портмоне необхідно:

  1. Увійти до “Каталогу послуг” та обрати категорію “Страхування”.
  2. Серед запропонованого списку страховиків знайти і вибрати компанію “ПрАТ “УАСК АСКА-ЖИТТЯ”, або скористатись строкою пошуку.
  3. Вказати дату та номер договору, ПІБ, телефон, валюту та суму до сплати.
  4. Вказати емейл і дані платіжної картки.
  5. Провести оплату.

Протягом 2 хвилин система опрацює транзакцію і направить на вашу пошту електронну квитанцію. За бажанням, її можна завантажити на свій пристрій чи роздрукувати.
Якщо ви проводили оплату після того, як авторизувалися у системі, квитанція також буде збережена в особистому кабінеті у розділі “Архів”. Щоб заощадити свій час при наступній оплаті страхових внесків, можна створити шаблон, що позбавить необхідності повторного вводу персональних і платіжних даних (якщо у вас є збережені картки). Для цього потрібно увійти в персональний кабінет, обрати розділ “Шаблони” і натиснути “Створити шаблон”. Після цього залишиться знайти потрібну страхову компанію, вказати потрібні дані та зберегти шаблон.
Звертаємо увагу, що платежі на користь АСКА-ЖИТТЯ здійснюються без комісії.

Переваги реєстрації в Portmone для оплати ПрАТ «УАСК АСКА-ЖИТТЯ»

Щоб користуватись послугами Портмоне не обов'язково реєструватися в системі, однак зареєстровані користувачі можуть:

  • створювати шаблони та нагадування;
  • налаштовувати автоматичні оплати рахунків;
  • переглядати статистику витрат;
  • передавати дані лічильників;
  • отримувати кешбек і бонуси в рамках реферальної програми “Приведи друга”;
  • персоналізувати кабінет.

Більш того, авторизовані юзери мають змогу активувати пакет “Місяць” та заощаджувати на комісії при оплаті комуналки, послуг ТБ та інтернету, охорони та телефонії.

Які ще послуги можна сплатити на Портмоне

Користуючись нашим сервісом можна не тільки здійснити оплату страхування АСКА-ЖИТТЯ, а й оплатити тисячі різноманітних сервісів, наприклад:

Ми постійно покращуємо та розширюємо функціонал сервісу, щоб гарантувати вам найкращий клієнтський досвід. Якщо ви ще спробували наш сервіс — саме час це виправити.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна