КОЛО.ТБ

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Без комісії

Найзручніший та найшвидший спосіб поповнити Коло ТБ – скористатись послугами сервісу Портмоне. По-перше, поповнення балансу вказаного провайдеру відбувається без комісії. По-друге, зареєструвавшись в системі Портмоне та створивши шаблон оплати, можна сплатити телебачення в два кліки.

Як поповнити рахунок Коло ТБ карткою?

На сайті portmone.com можна поповнити баланс Коло ТБ (Kolo TV) картками Visa, Mastercard та НПС ПРОСТІР. Для здійснення транзакції потрібно:

  • Ввести номер договору;
  • Вказати суму до сплати;
  • Ввести реквізити платіжної картки та підтвердити оплату.

Під реквізитами картками ми маємо на увазі термін дії та її номер, а також перевірочний код безпеки CVV2/CVC2. Баланс картки повинен бути позитивним або в вас повинен бути доступ до кредитної лінії. В іншому випадку платіж буде неуспішним.

Завадити здійснити транзакцію також можуть обмеження з боку вашої фінансової установи. Так, банки часто встановлюють ліміти на проведення операцій через інтернет. Щоб ознайомитись з діючими обмеженнями по вашій картці, зв’яжіться з підтримкою банку-емітента (контакти вказані на зворотній стороні картки).

Як поповнити телебачення через шаблон?

Абоненти Коло ТБ оплатити рахунок можуть за допомогою спеціального шаблону. Для створення останнього необхідно:

  • Авторизуватись в системі Портмоне та відкрити розділ «Шаблони»;
  • Обрати функцію додавання нового рахунку;
  • Обрати відповідний вам регіон (наприклад, Київ);
  • В каталозі послуг обрати категорію «Телебачення»;
  • Відмітити Коло ТБ в переліку постачальників послуг;
  • Ввести номер договору та зберегти шаблон.

Тепер для поповнення балансу достатньо увійти до особистого кабінету та сплатити рахунок без введення яких-небудь даних. Також ви можете додати інформацію про вашу банківську картку чи картки в розділі «Платіжні картки». Це дозволить здійснювати транзакції без введення реквізитів платіжного інструменту. А якщо ви не бажаєте вводити CVV2/CVC2 код, то для вас є гарна новина – абонентам Коло ТБ оплата доступна з Masterpass гаманцем.

Окрім телебачення на сайті portmone.com можна сплатити інтернет та телефонію, поповнити мобільний та переказати кошти, погасити кредит та навіть оформити передплату на журнал чи газету. Оцінити всі можливості сервісу ви зможете, зареєструвавшись в системі. Зробіть це прямо зараз та відчуйте всі переваги кращого сервісу онлайн-платежів України.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна