ЖК Міністерський

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.

Комісія 1.5%, не менше 3 грн.

Також сплачують послуги

Тут можна сплатити ЖК Міністерський в декілька кліків карткою будь-якого банку України. Для цього достатньо:

  • Вказати особовий рахунок;
  • Ввести параметри платіжної картки Mastercard, Visa чи НПС ПРОСТІР.

На відміну від більшості інтернет-банкінгів, в межах Портмоне можна здійснювати транзакції картками будь-яких банків. Більше того, зареєстрований користувач може додати інформацію про свої платіжні інструменти до особистого кабінету, що дозволить здійснювати операції без ведення реквізитів карток. Також зазначимо, що мешканцям ЖК Міністерський сплата рахунків доступна за допомогою гаманця Masterpass.

Створіть шаблон оплати

Найшвидший спосіб оплатити комунальні рахунки на Портмоне – це налаштувати платежі через шаблони. Для цього потрібно:

  • Увійти до особистого кабінету.
  • В категорії «Шаблони» перейти до додавання нового рахунку.
  • Обрати регіон Київ та рубрику «Комунальні послуги».
  • Відзначити конкретну компанію («ЖК Міністерський в даному випадку).
  • Ввести необхідні дані (особовий рахунок).

Після цього ви в будь-який момент зможете здійснити платіж через розділ «Баланси в компаніях». Також відмітимо, що в більшості випадків ми виставляємо рахунки-аналоги паперовим квитанціям. Це дозволяє ознайомитись з діючими тарифами, переліком послуг та їх вартістю. В той же час підкреслимо, що portmone.com – це платіжний сервіс, який не має відношення до формування вартості послуг комунальних підприємств. Тому у випадку виникнення запитань, стосовно цін на послуги вашого ЖЕК(у), рекомендуємо звертатись напряму до підтримки КП.

Платежі без комісії

Як ви помітили, через Портмоне можна сплатити рахунок ЖК Міністерський онлайн без комісії. Разом з ним наш сервіс надає можливість сплачувати рахунки сотень компаній абсолютно безкоштовно. Детально про це можна дізнатись на сторінці «Тарифи».

Але сплатити комунальні послуги – лише одна з можливостей сервісу. Також доступний переказ коштів з картки на картку, поповнення мобільного рахунку, платежі до бюджету, оформлення страховок і навіть погашення кредитів. Створюйте шаблони та сплачуйте всі послуги через інтернет без черг та паперових квитанцій.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна