ТОВ "Білоцерківвода"

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.

Комісія 1.3%, не менше 3 грн.

Також сплачують послуги

Оплатити Білоцерківвода карткою Mastercard, Visa чи НПС ПРОСТІР можна в режимі онлайн за допомогою Портмоне. Для цього достатньо мати позитивний залишок грошей на балансі картки та декілька хвилин вільного часу. Абонентам тарифного плану «Місяць» дана послуга доступна без комісії. Але про все по порядку.

Як оплатити Білоцерківвода карткою?

Щоб оплатити рахунок Білоцерківвода карткою Приватбанку, Райффайзен Банку Аваль, Ощадбанку, Альфа-Банку чи будь-якого іншого банку України, достатньо вказати наступну інформацію:

  • Номер особового рахунку;
  • Реквізити платіжної картки.

Номер ОР можна дізнатись на паперовій квитанції або звернувшись до підтримки комунального підприємства. Стосовно реквізитів картки (термін дії та номер, код безпеки CVV2/CVC2), дана інформація відображається безпосередньо на її поверхні. Перед здійсненням оплати рекомендуємо переконатись, що з боку емітента картки не має обмежень на здійснення транзакцій через інтернет. Зробити це можна як по дзвінку до гарячої лінії фінансової установи, так і за допомогою інтернет-банкінгу (в залежності від банку).

Створіть шаблон розрахунків

Зареєструвавшись в системі Портмоне в вас з’явиться можливість створювати шаблони швидких розрахунків. Останні дозволяють здійснювати платежі без введення особистої інформації. Наприклад, для створення шаблону для оплати рахунків від Білоцерківвода необхідно:

  • Відкрити особистий кабінет;
  • В розділі «Шаблони» перейти до створення нового рахунку;
  • Обрати Київську область в переліку регіонів та категорію «Комунальні послуги»;
  • Відмітити Білоцерківвода в переліку підприємств;
  • Вказати ОР та зберегти шаблон.

Зазначимо, що за замовчуванням після реєстрації у вас активована безкоштовна опція сповіщення про надходження нових рахунків за допомогою електронних листів. Таким чином, ми самостійно скажемо вам, коли комунальна компанія надала рахунок для оплати.

Тарифний план «Місяць»

Якщо ви хочете сплачувати послуги Білоцерківвода, а також рахунки інших комунальних підприємств, інтернет та ТБ-провайдерів без комісії, рекомендуємо вам звернути увагу на тарифний план «Місяць». Підключив даний ТП, ви зможете здійснювати платежі не хвилюючись через розмір комісії. Більше інформації про тарифний план можна знайти тут.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна