Комунальні послуги м. Львів

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія до 1.25%, не менше 3 грн.
Рахунок компанії ви отримаєте протягом декiлькох хвилини.

Також сплачують послуги

Оплатити комунальні послуги у Львові без черг та паперових квитанцій можна за допомогою ресурсу portmone.com. Для цього знадобиться картка будь-якого банку України з позитивним залишком грошей на балансі та декілька хвилин вільного часу.

Як оплатити комунальні рахунки у Львові карткою?

Мешканці культурної столиці України, як правило, інформацію про свої комунальні рахунки отримують за допомогою сервісу ІнфоЛьвів. Це дійсно зручно, адже в межах одного порталу можна заплатити за комунальні послуги ЛПКП Львівовдоканал, ЛьвівТеплоенерго, ПАТ ЛьвівГаз та інших комунальних підприємств. Але на відміну від InfoLviv, оплата комунальних послуг міста Львів з Портмоне – це:

  • Можливість зберігати шаблони миттєвих платежів для оплати в декілька кліків;
  • Можливість здійснювати транзакції з застосуванням технології Masterpass;
  • Можливість сплачувати послуги будь-якої компанії (в тому числі Львівобленерго) в каталозі послуг чи скориставшись сервісом оплати рахунків за реквізитами;
  • Можливість зберігати електронні квитанції в особистому кабінеті.

Так, щоб оплатити комунальні послуги Львів на цій сторінці слідує:

  • Ввести номер особового рахунку;
  • Ввести параметри платіжної картки.

В межах Портмоне ви можете скористатись карткою Mastercard, Visa чи НПС ПРОСТІР. Під параметрами картки ми маємо на увазі її номер (16 цифр на лицьовій стороні), термін дії та код безпеки CVV2/CVC2. Зазначимо, що з боку банку не повинно бути обмежень на здійснення платежів через інтернет. В іншому випадку подібні ліміти можуть стати причиною неуспішної операції. Задля уникнення подібної ситуації ми рекомендуємо зв’язатись з інформаційною підтримкою банку для зміни обмежень.

Особистий кабінет користувача

Зареєстрованим в системі Портмоне користувачам комунальні платежі міста Львів доступні в декілька кліків. Для цього потрібно налаштувати відповідні шаблони. Робиться це наступним чином:

  1. Входимо до особистого кабінету.
  2. В розділі «Шаблони» вибираємо опцію «Додати рахунок».
  3. В каталозі вказуємо категорію «Комунальні послуги» та обираємо регіон «Львів та область».
  4. В переліку компаній зазначаємо «Комунальні послуги м. Львів».
  5. Вводимо ОР та коментар до шаблону (наприклад, оплата LvivInfo).
  6. Зберігаємо шаблон.

За замовчуванням система самостійно буде сповіщати вас про надходження нових рахунків за допомогою електронних листів. Ви також можете налаштувати SMS-сповіщення або відключити дану функцію в розділі «Особисті дані».

Окрім оплати комунальних послуг, вас також може зацікавити поповнення мобільного телефону, переказ грошей з картки на картку, оформлення полісу туристичного страхування, сплата податків та оформлення передплати на журнали чи газети. Все це доступно з Портмоне. Багато сервісів надаються без комісії. Більше інформацію про це можна дізнатись в розділі «Тарифи».

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна