Оплата комунальних послуг (ЦКС, КТЕ, КВК....) у Києві

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.

Комісія 1.15%, не менше 3 грн.

Увага! Якщо ви проживаєте в гуртожитку чи комунальній квартирі - вам необхідно перейти на сторінку ЦКС за особовим рахунком.

Також сплачують послуги

Оплата комунальних послуг ЦКС, КТЕ і ОСББ — важливе завдання кожного власника нерухомості, що не терпить відстрочок. Вважаєте, що оплата комуналки апріорі займає багато часу? Скористайтеся послугами платіжного сервісу «Портмоне» та оцініть усі його переваги! На нашому сайті ви можете швидко передати показники лічильників, застосувати зручні шаблони та ініціювати транзакцію без проблем за допомогою зрозумілих алгоритмів.

Сплатити комунальні послуги ЦКС (колишній ГІОЦ) на Portmone

Комунальний концерн «Центр комунального сервісу» — організація, основною метою діяльності якої є обслуговування споживачів і консультування населення з питань надання житлово-комунальних послуг. ЦКС збирає та обробляє дані з різних джерел:

  • показники лічильників, надані абонентами;
  • тарифи комунальних підприємств;
  • інформацію на основі договорів із ЖЕК, ОСББ, житловими кооперативами.

Щомісяця до певної дати КП ЦКС формує для власників квартир єдиний рахунок для оплати всіх комунальних послуг. Це зручно, тому що користувачам не доводиться збирати рахунки від різних компаній.

На сайті Portmone оплата комунальних послуг ЦКС здійснюється за простою схемою:

  1. Виберіть у каталозі потрібний розділ («Комунальні послуги»).
  2. У цьому розділі оберіть «Комунальні послуги м. Київ (ЦКС, ОСББ, …)».
  3. Введіть ІД (ідентифікаційний номер абонента). Він зазначений у рахунку;
  4. Вкажіть суму.
  5. Заповніть реквізити банківської картки, яку ви плануєте використовувати для оплати.
  6. Натисніть «Оплатити» та підтвердьте операцію.

Для оплати комуналки ЦКС на сайті Portmone вам знадобиться будь-який електронний пристрій (ПК, ноутбук, планшет, смартфон) з підключенням до інтернету. Це зручно та швидко. Якщо виникли труднощі чи запитання, скористайтеся підказками або допомогою служби техпідтримки.

Хто може сплатити послуги через ЦКС у Києві

ЦКС обслуговує багатоквартирні будинки в усіх районах Києва. На сайті ЦКС оплата комунальних послуг у режимі онлайн доступна всім мешканцям столиці. Якщо ви плануєте скористатися сервісом «Портмоне», враховуйте основні нюанси. Ініціювати транзакцію та оплатити комуналку на нашому сайті можуть власники дебетової чи кредитної картки «Віза», «МастерКард» або «ПРОСТІР», виданої українським банком. Валюта оплати — гривня.

Які комунальні послуги можна сплатити через ЦКС (ГІОЦ)

У каталозі нашого сайту пропонується перелік компаній-партнерів, що надають послуги в комунальній сфері. Тут можна заплатити за всі зручності та переказати кошти на рахунок понад 100 підприємств, серед яких:

  • «Київводоканал» — холодна та гаряча вода, оплата за лічильниками;
  • «Київтеплоенерго» — централізоване опалення та обслуговування загальнобудинкового приладу обліку;
  • «YASNO Київські енергетичні послуги» — подання електроенергії;
  • «Київкомунсервіс» — вивіз сміття.

У цьому розділі також можна сплатити рахунки від компаній, яких немає у списку наших партнерів. Якщо ви не знайшли назву підприємства в переліку, сформуйте платіж за допомогою реквізитів.

Як передати показники лічильників через Portmone

Сума оплати комунальних послуг ЦКС у Києві у багатьох випадках залежить від показників лічильників (газ, водопостачання, електрична енергія). Користувачі Portmone можуть надіслати постачальникам послуг показники приладів обліку в особистому кабінеті. Вам не доведеться шукати контакти та дзвонити до кол-центру комунального підприємства: передавайте дані за пару секунд, скориставшись зручним алгоритмом. Для цього необхідно пройти процедуру реєстрації на нашому сайті.

Передача показників відбувається за простою схемою:

  1. Знайдіть компанію у списку.
  2. Виберіть функцію «Передача показників» у меню особистого кабінету.
  3. Вкажіть номер особового рахунку.
  4. Внесіть дані лічильника за допомогою інструкції.

Інформація від абонентів надходить безпосередньо до постачальника послуги. Центр оброблення даних визначить обсяг споживання та виставить рахунок за минулий місяць.

До якого числа має бути оплачена комуналка

ЦКС виставляє платникам рахунки до 10 числа поточного місяця. Оплата комунальних послуг ЦКС за попередній розрахунковий період має здійснюватися до 20 числа. Якщо ви запізнитеся на кілька днів, це не стане проблемою. Однак, враховуйте: важливо зробити оплату до закінчення місяця. Заборгованість з комуналки призводить до нарахування пені.

Як швидко гроші зараховуються на рахунок

Сервіс Портмоне дозволяє сплатити ГІОЦ за лічені хвилини. При цьому кошти будуть зараховані на рахунок одержувача в максимально короткі терміни, але в поодиноких ситуаціях на це може знадобитися 1-3 банківські дні. Якщо цього не сталося, ви завжди можете звернутися за допомогою до служби підтримки Portmone, а також безпосередньо на гарячу лінію Центру комунального сервісу, зателефонувавши за номером (044) 247-40-40.

Переваги реєстрації на Портмоні для оплати ЦКС (ГІОЦ)

Ініціювати транзакцію та здійснити оплату на розрахунковий рахунок потрібної організації може будь-який відвідувач сайту. Але ми пропонуємо пройти процедуру реєстрації. Після цього користувачі отримують комплекс переваг. Ви зможете:

  • створити шаблони для оплати комуналки. Це дозволяє заощаджувати час;
  • передавати показники та отримувати рахунки в особистому кабінеті;
  • отримувати знижки на комісію або взагалі обходитися без зайвих витрат, користуючись бонусними балами.

Ми регулярно проводимо акції та пропонуємо користувачам сервісу можливість взяти участь у спеціальних програмах. Якщо ви хочете заощадити кошти, скористайтесь ТП «Місяць». Його умови дуже прості: після активації тарифного плану ви зможете оплачувати комунальні послуги для двох квартир без комісії. Економія складає від 40% до 60%!

Додаткові можливості сервісу Портмоне

Ми дбаємо про комфорт своїх клієнтів і пропонуємо найкращі умови онлайн-платежів. Плюси оплат на сайті Portmone:

  • Вигідні умови. Ми укладаємо партнерські угоди з підприємствами, що надають комунальні послуги, та пропонуємо спеціальні тарифні плани, які дозволяють економити. Наші клієнти можуть сплачувати за послуги 100 підприємств-партнерів без комісії.
  • Зручний інтерфейс і наявність шаблонів. Заповнення заявок на оплату займає мінімум часу.
  • Швидкі перекази грошей. У 97% випадків кошти надходять на рахунок комунального підприємства протягом кількох хвилин;
  • Надійність. Усі фінансові операції та особисті дані користувачів захищені найсучаснішими протоколами безпеки.
  • Userfriendly-інтерфейс. На наших сторінках є докладні інструкції, завдяки яким ви швидко здійсните оплату, навіть якщо користуєтеся сервісом вперше. Якщо ж щось піде не так, то професійна служба підтримки завжди прийде на допомогу.

Користувачі сервісу можуть всього в декілька кліків оплатити Цифрал Сервіс, поповнити інтернет Батиївка Нет, поповнити рахунок мобільного, а також зробити оплату Віасат та ще тисячі інших послуг та сервісів. При цьому зареєстровані користувачі отримують ще більше можливостей, які дозволять платити ще простіше і швидше. Наприклад, вони зможуть створювати шаблони, зберігати платіжні дані та налаштовувати автоматичні оплати рахунків.
Скористайтеся послугами Portmone! Наші клієнти оплачують комуналку з мінімальними витратами часу, без клопоту та на вигідних умовах.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна