ТОВ "НОВОБУДОВА" (паркінг)

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.

Комісія 1.5%, не менше 3 грн.

Також сплачують послуги

Для того, щоб оплатити паркінг Новобудова в два кліки, потрібно:

  1. Вказати особовий рахунок (поле о/р в квитанції).
  2. Ввести дані картки Visa, Mastercard чи НПС ПРОСТІР.

Під даними картки маються на увазі її платіжні реквізити, а саме: термін дії та 16ти-знаковий номер, CVV2/CVC2 код. Зазначимо, що для здійснення успішної оплати необхідний позитивний баланс грошових коштів чи доступ до кредитного ліміту. У випадку виникнення складнощів в процесі сплати, рекомендуємо звернутись до служби підтримки Портмоне.

Як сплатити рахунки ТОВ Новобудова?

Окрім паркінга за допомогою portmone.com ви також можете сплатити комунальні послуги ТОВ Новобудова без комісії. Щоб не витрачати багато часу на сплату декількох рахунків, ви можете налаштувати шаблони миттєвих сплат. Для цього необхідно увійти до особистого кабінету та перейти в категорію «Шаблони». Далі необхідно здійснити декілька дій:

  1. Натиснути на кнопку «Додати рахунок».
  2. Обрати рубрику «Комунальні послуги» та відповідний регіон.
  3. В переліку компаній обрати ТОВ Новобудова (паркінг).
  4. Вказати номер особового рахунку та коментар до шаблону.

Ті ж дії варто зробити з рештою рахунків, які ви бажаєте сплачувати через Портмоне. Зберігши всі шаблони вам достатньо перейти в розділ «Баланси в компаніях», щоб оплатити рахунки відразу декількох організацій. Ну а якщо ви не хочете вводити реквізити банківської картки, додайте інформацію про неї в розділі «Платіжні картки».

Платіть онлайн у два кліки

Сервіс Портмоне дозволяє сплачувати будь-які рахунки через інтернет. Тут можна не тільки сплатити комунальні послуги, але й переказати гроші з картки на картку, поповнити баланс телефону, оформити поліс страхування, виписати журнал і навіть погасити кредит. Багато послуг доступно абсолютно безкоштовно, тобто без комісії.

Більше інформації про це ви знайдете на сторінці «Тарифи».

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна