Діскавері - оплатити інтернет

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Комісія 2%, не менше 2 грн.

Також сплачують послуги

Діскавері — інтернет-провайдер, що одним із перших в Івано-Франківську отримав ліцензію провайдера. З моменту свого створення в 1999 році і по сьогоднішній день компанія продовжує розвиватись, що дозволяє їй бути одним із лідерів телекомунікаційних послуг у Прикарпатті. Крім доступу в інтернет, провайдер пропонує підключення до цифрового телебачення та послуги з відеонагляду.
Основні переваги компанії:

  • стабільний та якісний інтернет на швидкості до 500 Мбіт/сек;
  • можливість замовлення послуги “Очікуваний платіж”;
  • вигідні тарифи;
  • наявність програми лояльності;
  • першокласна підтримка користувачів.

Для оплати Діскавері онлайн скористайтесь сервісом Portmone, що дозволяє здійснювати оплати в будь-який час доби та з будь-якої точки країни.

Оплата Діскавері онлайн через Portmone

Ставши клієнтом Портмоне, ви зможете оплатити інтернет Діскавері онлайн через сайт чи мобільний додаток. Для цього потрібно буде здійснити всього декілька дій:

  1. Увійдіть до каталогу та перейдіть у розділ “Інтернет”.
  2. Оберіть ваш регіон та знайдіть провайдера “Діскавері” у запропонованому системою списку компаній. Також знайти потрібну компанію можна через пошук.

Впишіть номер договору та суму. Натисніть “Оплатити”.

  1. Вкажіть реквізити банківської картки та свій email, який потрібен для отримання електронної квитанції.
  2. Здійсніть оплату.

Гроші мають надійти на баланс постачальника послуги протягом декількох хвилин. В поодиноких випадках процес зарахування може зайняти від 1-3 банківські дні (залежить від швидкості опрацювання транзакцій банком, в якому провайдер має відкритий рахунок).

Користувачі Портмоне, що здійснювали оплату після авторизації в персональному кабінеті, мають можливість зберегти оплату як шаблон. Надалі цей шаблон можна використовувати для більш швидкої та простої оплати послуг провайдера, а також для створення нагадування та налаштування автооплати.

Поповнення інтернету Діскавері без комісії

Поповнення Діскавері за допомогою онлайн-сервісу Портмоне відбувається з комісією, що дорівнює 2% від оплачуваної суми (не менше 2 гривень). При цьому слід пам'ятати, що додаткова комісія може стягуватись банком-емітентом, що видав вам платіжну картку.

Зареєстровані юзери можуть підключити пакет “Місяць”, що дозволяє сплачувати без комісії комунальні рахунки, послуги інтернету, телефонії та телебачення, а також охоронних компаній та сервісів. Для активації пакету необхідно:

  1. Авторизуватися в особистому кабінеті.
  2. Обрати розділ “Підписка” в налаштуваннях профілю.
  3. Активувати пакет, натиснувши відповідну кнопку.

Крім того, зареєстровані користувачі можуть запрошувати друзів до користування сервісом Portmone та отримувати винагороду (бонусні бали) за кожного з них, а також отримувати кешбек при оплаті окремих послуг та сервісів. В подальшому накопичені бонуси та кешбек можна використовувати для списання комісії, оплати тарифу “Місяць” чи вивести на рахунок мобільного.

Додаткові можливості онлайн-сервісу Портмоне

Крім оплати послуг провайдерів, сервіс дозволяє:

А якщо ви — зареєстрований користувач, то додатково можете персоналізувати кабінет, передавати дані лічильників, шукати рахунки за адресою, отримувати електронні рахунки, переглядати статистику своїх витрат, отримувати кешбек та багато іншого.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна