Оплатити інтернет ICN (Айсіен)

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
Без комісії

Провайдер ICN («Айсіен») надає доступ до всесвітньої мережі та цифрового телебачення по виділених каналах і оптоволоконних лініях зв'язку. Оператор працює в місті Одеса та пропонує клієнтам тарифні плани зі швидкістю інтернету від 30 до 1000 Мбіт/с, а також різні ТБ-пакети на вибір. Для пільгових категорій населення компанія передбачає знижки — 20% від суми тарифу.

Якщо ви користуєтеся послугами провайдера і шукаєте швидкий та вигідний спосіб оплатити ICN інтернет і ТБ, вибирайте сервіс Portmone.

Як поповнити інтернет ICN онлайн на Portmone

Завдяки сервісу Portmone ви зможете швидко і просто здійснювати всі регулярні платежі на одній платформі, забувши про необхідність вводити реквізити отримувача та дані банківської картки. Після реєстрації та створення шаблону ви зможете оплатити інтернет ICN і комунальні послуги буквально за пару хвилин. Щоб ініціювати online-платіж, знадобиться лише банківська картка MasterCard, VISA або «Простір» з необхідною сумою на рахунку або кредитним лімітом, достатнім для здійснення переказу провайдеру.

Зареєстровані користувачі можуть поповнити ICN на нашому сайті або в додатку на телефоні. Для цього потрібно зробити такі прості дії:

  1. Ввести номер договору.
  2. Вказати суму платежу.
  3. Натиснути кнопку «Оплатити».

Щоб зберегти шаблон, перейдіть за посиланням внизу сторінки. Додати шаблон можна також в однойменній вкладці в особистому кабінеті. Реквізити вказуються в розділі «Платіжні картки». Налаштування автоматичного зняття коштів здійснюється у вкладці «Регулярні платежі». Комісія за переказ відсутня.

Здійснити оплату можна також без реєстрації: у цьому випадку, крім зазначеної вище інформації, необхідно ввести дані банківської картки, а також контакти платника — номер телефону та e-mail.

Як швидко гроші надійдуть на рахунок провайдера

Кошти зараховуються оператору відразу, щойно вам вдалося поповнити рахунок ICN. Якщо телебачення та інтернет були відключені, після оплати зв'язок відновлюється в середньому за кілька хвилин. Якщо ви отримали квитанцію про успішну транзакцію на e-mail, а доступ до мережі так і не з’явився, зв'яжіться зі співробітниками технічної підтримки провайдера.

Переваги оплати ICN через «Портмоне»

Сплатити послуги одеського провайдера ICN можна в різний спосіб, але якщо ви хочете заощадити час і сили — скористайтеся зручними алгоритмами Portmone. Наш сервіс дає безліч можливостей зареєстрованим користувачам:

  • платити за інтернет, ТБ та комуналку всього в пару кліків;
  • налаштовувати автоматичні платежі;
  • погашати рахунки за комуналку та телекомунікаційні послуги без комісії за умови активації пакету «Місяць»;
  • контролювати надходження платіжок і зберігати квитанції в особистому кабінеті;
  • уникнути помилок під час зазначення реквізитів платника — інформація вводиться один раз і зберігається в системі.

Знайшли якісний інтернет і доступне цифрове телебачення? Вибирайте швидкий та вигідний спосіб оплати послуг, користуйтеся Portmone!

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна