INTERNATIONAL ASSOCIATION FOR DEVELOPMENT AND SUPPORT OF SMB

УВАГА! Щоб уникнути лімітів нашої системи при надсиланні великої суми коштів, робіть декілька транзакцій в межах 30 000 UAH за один переказ.

   
Рекомендуємо
Збережіть шаблон, щоб наступного разу не вводити номер договору знову. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.
   
Рекомендуємо
Активуйте функцію та отримуйте персональні інвойси на оплату з заповненими реквізитами після реєстрації. Списання коштів після вашого підтвердження. Послуга доступна для зареєстрованих користувачів.

Перемога України у війні однаковою мірою залежить від військових успіхів і розвитку економіки, добробуту та активності людей, що залишаються в тилу. Попри складні обставини, бойові дії в окремих регіонах держави, підприємства та комерційні організації продовжують працювати, щоб забезпечити населення необхідними для життя товарами та послугами, а також робочими місцями. Але чимало підприємців зазнали збитків і постали перед труднощами, що стали перепоною для продовження діяльності.

Для країни важливо, щоб бізнес відновлював роботу, а наймані працівники мали змогу годувати сім’ї. Зробити внесок на підтримку підприємців може кожен з нас, переказавши кошти у Фонд розвитку і підтримки малого та середнього бізнесу.

На що підуть гроші з пожертв

Міжнародна асоціація розвитку і підтримки малого та середнього бізнесу створена ще у 2008 році. Її мета — розбудова союзів і налагодження співпраці підприємців, спільний пошук шляхів підтримки у розв’язанні суспільно-економічних питань. У лютому 2022 року громадська організація створила Фонд розвитку і підтримки малого та середнього бізнесу.

Фонд надає адресну фінансову допомогу насамперед виробникам, що можуть випускати продукцію для задоволення критичних потреб, проте:

  • постраждали внаслідок війни та потребують відновлення потужностей;
  • мають потребу або наміри щодо переміщення виробництва з гарячих точок або місцевостей, у яких існує загроза бойових дій, на безпечніші території.

Грошова допомога від громадян, що долучилися до підтримки бізнесу, спрямовується на покриття таких витрат:

  • пошук інфраструктури та приміщень для розміщення виробництва;
  • організацію логістики та доставлення обладнання на нове місце розташування;
  • відновлення пошкодженого обладнання, а в разі його руйнування або втрати — придбання нового;
  • закупівлю сировини, матеріалів та інструментів, потрібних для запуску виробництва.

Фінансова підтримка від міжнародної та української спільноти дозволяє підприємцям заново швидко перезапустити бізнес, минаючи численні бюрократичні перепони.

Як переказати грошову допомогу 

Процедура перерахування коштів через сервіс Portmone є вкрай простою. Не потрібно навіть вводити банківські реквізити отримувача. Достатньо мати картку VISA або MasterCard і здійснити лише три кроки.

  1. Вкажіть прізвище та ініціали, номер телефону та країну, в якій знаходитесь, а також суму та валюту платежу. Натисніть кнопку «Оплатити».
  2. Введіть e-mail для отримання підтвердження транзакції, а також реквізити банківської картки (номер, термін дії та CVV-код).
  3. Підтвердьте платіж.

Реєстрація на сервісі не є обов’язковою, проте після авторизації, якщо картка прив’язана до акаунту, її реквізити вводити не потрібно. У будь-якому випадку транзакція здійснюється без комісії для платника.

Інші благодійні фонди

Маєте бажання допомогти українському бізнесу, економіці та інфраструктурі, що зазнали збитків через воєнні дії? З Portmone ви можете переказати кошти також на рахунок створених державою фондів:

Допомога економіці та, зокрема, підприємцям сьогодні є не менш важливою, аніж підтримка ЗСУ. Тож долучайтеся до великої справи. Об’єднання всього українського народу задля спільної мети наближає нашу перемогу.

Контакти

Допомагаємо 24/7

Portmone.com
Portmone Business

Служба підтримки Portmone:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна

Служба підтримки Portmone Business:

ic_email [email protected]

ic_location пр-т. С. Бандери, 16-Б, БЦ Макрос, 04073, Київ, Україна